Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\inetpub\vhosts\skoor-deurne.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 2180
Archief | popkoor sKoor

Engel 15 september 2019

Optreden in een volle kerk voor de Stichting behoud St. Willibrorduskerk Deurne, tevens het debuut voor nieuwe dirigent Vera Keijsers. Een mooie ervaring rijker.

Time Flies…10-jarig jubileum

Time Flies…10-jarig jubileum

Op 5 en 6 april 2019 vierden we ons 10-jarig bestaan met twee avondvullende shows voor een volle zaal enthousiast publiek. Het was tevens het afscheidsconcert van dirigent Carolien van der Hulst, zij heeft sKoor destijds opgericht. Wat was het mooi!

sKorenslag 10 juni 2018

sKorenslag 10 juni 2018

“Wat krijg je als je twee popkoren combineert met een slagwerkgroep: sKorenslag!”

sKoor uit Deurne had koor Erato uit Asten-Heusden en Slagwerkgroep Concordia uit De Rips uitgenodigd om het publiek een muzikale zondagmiddag te bieden. Alle drie stonden ze garant voor muzikaliteit, entertainment en gezelligheid.

 

Masterclass van Henk Poort

Op 17 april hebben we met sKoor van een hele mooie en inspirerende avond met Henk Poort en Rosita van der Woude mogen genieten, waarbij we een masterclass kregen over de lax-vox-methode, zangtechniek en performance. Amsterdamse professionaliteit en humor voerden de boventoon. Dank aan Stichting BALK en isla® pastilles voor deze ervaring.

Optreden de Eendracht Gemert

In het kader van de internationale vrouwendag hebben we een mooi optreden gegeven in de Eendracht in Gemert.

Het publiek was erg enthousiast! Ook hebben we meteen nieuwe foto’s gemaakt.