Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\inetpub\vhosts\skoor-deurne.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 2180
Dirigent | popkoor sKoor

Vera Keijsers

Sinds 14 mei 2019 heeft sKoor een nieuwe dirigent: Vera Keijsers.
Vera is 27 jaar oud, afkomstig uit Deurne en woonachtig in Tilburg. Na het behalen van haar Havo- en Vwo-diploma op het Peelland College, heeft ze gekozen voor de studie Docent Muziek en is in 2018 hiervoor afgestudeerd.

In september 2019 is ze de master Koordirectie gestart, gericht op pop- en jazzmuziek. Verder zingt Vera zelf in vocal group Blendin’5 en zingt ze als lead zangeres bij de JFF big band in Deurne. Ook geeft ze les op de vooropleiding van docent muziek en voert ze aanvullend projectmatig werk uit als zangeres, dirigent of docent. Voorheen zong Vera in het Dutch Jazz Choir. Naast sKoor is ze dirigent van popkoor Erato in Asten-Heusden en vocal group Prestige in Breda.

“Wat ik altijd prachtig heb gevonden aan samen zingen is de verbondenheid, het vertrouwen en de kracht die je dan binnen een groep voelt. Voor mij is er niets dat dit gevoel kan evenaren en het is mijn drijfveer als dirigent en zangeres.

Historie:

sKoor is in 2009 opgericht door Carolien van der Hulst.

Na 10 jaar lang dirigent te zijn geweest heeft ze besloten het dirigeerstokje over te dragen. sKoor is haar dankbaar voor 10 jaar zangplezier.