Warning: Trying to access array offset on value of type bool in C:\inetpub\vhosts\skoor-deurne.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\includes\builder\functions.php on line 2180
De fendert zingt James Bond | popkoor sKoor

De driekoppige jury van het festival kreeg zaterdagmiddag vele malen pistolen op zich gericht in theater De Borgh in Zevenbergen.
Het winnende koor van de dertiende editie van De Fendert Zingt is Skoor uit Deurne. 

Home

Eerste prijs voor Popkoor Skoor

DEURNE – Popkoor Skoor uit Deurne behaalde zaterdag 28 mei de over-all prijs op het Balk-festival in Zevenbergen. Balk is de landelijke bond voor alle koren en groepen die lichte muziek op het repertoire hebben.
Skoor werd als beste bevonden op het gebied van regie, zangtechniek en performance. Skoor nam voor het eerst deel aan het festival.
De jury was onder de indruk van de dynamiek, variatie en balans in de regie. De regie is bij Skoor in handen van David Vermeulen. In het jury rapport viel onder meer te lezen dat Skoor bij ieder nummer sfeer neer wist te zetten. Dirigente Carolien van der Hulst werd geprezen om de vrijheid die ze het koor biedt tijdens de zang en de juiste energie in de nummers.