Carolien van der Hulst
Carolien speelt vanaf haar negende piano, ze ging naar het conservatorium en volgde daar de opleiding tot docent muziek met als onderdeel daarvan koordirectie. Ze specialiseerde zich in koren en heeft op dit moment twee koren onder haar hoede: popkoor sKoor en zanggroep De weef.

Naast haar koordirectie geeft Carolien met haar bedrijf “Zangwerk” zangworkshops voor bedrijven en instellingen in het kader van teambuilding.
Als docent muziek staat Carolien enkele dagdelen voor de klas bij het Carolus Borromeus College in Helmond. Op het Willibrordgymnasium Deurne is ze als gastdocent actief.
Verder organiseert ze elk voorjaar zangvakanties in Zuid Frankrijk en voor Stichting Erato zingt ze regelmatig samen met dementerende ouderen. Dan wordt pas écht duidelijk wat muziek met mensen kan doen.

Muziek als missie. Uit het werken met kleine of grote groepen mensen haalt Carolien veel voldoening. Muziek is een universele taal. Het sociale aspect van mensen die gezamenlijk muziek maken met dat unieke instrument dat je altijd bij je hebt, de stem, is niet te onderschatten. “Samen zingen verbindt”.