Vacature dirigent

Popkoor sKoor Deurne is een enthousiast en ambitieus popkoor bestaande uit 25 zangeressen en 11 zangers. Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand. Het koor repeteert op dinsdagavond en heeft een eigen combo welke maandelijks de repetitie bezoekt. Dit jaar bestaat het koor 10 jaar en geeft op 5 en 6 april a.s. een avondvullend programma genaamd “Time Flies” in het Cultuurcentrum van Deurne.

Het repertoire van Popkoor sKoor bestaat uit hedendaagse pop, rock en soul hits met uitstapjes naar hits uit het verleden. Het koor zingt 4- of 5-stemmig. De leeftijd varieert van 21 tot en met 60 jaar. Per jaar geeft het koor 4 tot 5 optredens. Onze dirigent Carolien van der Hulst is het koor 10 jaar geleden gestart en is nu toe aan een nieuwe uitdaging, daarom is sKoor voor het nieuwe seizoen op zoek naar een DIRIGENT.

Wat houdt dat bij Popkoor sKoor in:

  • Je bent een echte leider en hebt natuurlijk overwicht over de groep.
  • Je bent ambitieus, vakkundig en flexibel.
  • Je gaat voor een goede band met de leden; duidelijke communicatie en enthousiasme kenmerken dit.
  • Je bent jong van geest, houdt ook van de nieuwste pophits en bent geïnteresseerd in de nieuwste dirigeertechnieken. Kennis van Vocal Leadership is een pré.
  • Je bezit een vakdiploma of een gelijkwaardig niveau en hebt ruime ervaring met het dirigeren van popkoren.
  • Je kunt samenwerken met een combo bestaande uit een gitarist, bassist, pianist en drummer.
  • Je bent in staat alle partijen op de repetities middels voor- en nazingen met het koor in te studeren en je kunt het koor zelf begeleiden op piano tijdens de repetities. Het koor is gewend thuis te oefenen met ingezongen partijen.

Solliciteren:
Spreekt jou deze vacature aan en kun je op een enthousiaste en duidelijke manier de leden van Popkoor sKoor inspireren om het beste uit zichzelf te halen, dan zien we graag jouw reactie tegemoet vóór 15 april 2019. Je kunt een CV met foto en/of film, motivatie en referenties sturen naar info@skoor-deurne.nl. Het geven van een proefrepetitie is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze vinden plaats in mei of juni. Wij bieden een salaris conform de richtlijnen van de KBZON, afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Voor meer informatie:
Neem contact op met voorzitter Huub Jagers 06-11567222 of dirigent Carolien van der Hulst 06-49942004.